Hogyan kell Joomlában elkezdeni egy weblap elkészítését?

Több
5 éve 3 hónapja #13971 Írta: takacsbela
Tisztelt Csoporttagok, Hozzáértők!

Előre kell bocsássam a tisztesség kedvéért, hogy tegnap estig nem igazán láttam még üzemelő joomla-rendszert :-)

Amiben kérnék egy kis segítséget: egy orvos rokonom megkért, hogy csináljak neki egy weboldalt: semmi csicsa, pár menüpont ( kik vagyunk, hol vagyunk, áraink, stb....), domain megvan, ftp-n hozzáférek, softaculous-ból a joomla-t fel tudom rakni, viszont nem igazán találok a neten olyan lehetőleg magyar nyelvű segítséget, amely segítségével egy fenn jellemzett oldalt meg tudnék csinálni :-(

A szükséges fotók megvannak (rendelő belülről, orvos, asszisztens, stb......), csak össze kellene kattognom az oldalt, ahogy egy ismerősöm fogalmazott.Gyanítom, hogy nem iylen egyszerű a dolog, de bízom benne.

Életemben nem foglalkoztam weboldal-design-nal, a munkámat tekint IT-s vagyok magam is, de inkább üzemeltető területen, semmiképp sem fejlesztő területen.

Tudnátok nekem ilyen leírásban, vagy youtube-videoban segíteni? Azt előre meg tudom ígérni, hogy ez lesz az első, és feltehetően az utolsó próbálkozásom webdesign-nal, jelen állás szerint :-(
Aztán ki tudja, lehet úgy megszeretem, hogy további tanításomra adnám a fejemet:-)

Előre is köszönök minden segítséget, legyen az kritikus, vagy segítőkész.

Üdv.,

A.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 3 hónapja #13978 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan kell Joomlában elkezdeni egy weblap elkészítését?
Ez az oldal tele van leírással. Nagyon leegyszerűsítve, cikkeket kell létrehoznod, és azokat kell hozzárendelned a menüpontokhoz.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!