file Fejléc menüpont alatti szöveges tartalom lapozása, léptetése

Több
2018 febr. 04 13:12 #1 Írta: KeszegJoe
Sziasztok!

Lenne valakinek ötlete arra hogyan oldjam meg a következőt:

Adott egy oldal aminek a fejléc alatt van 3 menüpontja. A 2. menüpont alatt lenne egy szöveges tartalom pl. bemutatkozás. A bemutatkozás szöveges tartalom alatt 3 oszlopban lenne 12 /3x4 nevezzük menüpontnak/ menüpont. Eddig nincs is gondom.

Innentől nem tudom a megoldást! Ezen a 12 menüponton úgy kellene végig mennie a látogatónak, hogy mindig csak a következőre tudjon lépni és a következőn látszódjon is, hogy aktív. Így egyesével kellene tudnia végig menni illetve elolvasni szépen fokozatosan a tartalmakat majd a végén pedig lenne egy regisztrációs űrlap és kész.
Gondolkodtam azon, hogy modulként valahogy felviszem de akkor menüponthoz kell rendelnem ezt a három oszlopot de azt meg hogyan oldjam meg mihez rendeljem? Vagy ha a fejlécben lévő 2. menühöz csinálok legördülőt 12-őt de inaktívvá teszem és legyártom modulba a 3 oszlopot a különféle állásokkal és úgy hozzárendelem? Ez meg így vajon működhet? - ez most jutott az eszembe

Valakinek valami ötlete?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2018 febr. 05 14:04 #2 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Fejléc menüpont alatti szöveges tartalom lapozása, léptetése
Mi lenne, ha a Bemutatkozás cikkbe írnád be a sok-sok (3*4) cikket mint oldaltörés, ekkor csak az oldallapozást kell a megfelelő helyen megjeleníteni, formázni és a végén lenne a feliratkozás űrlap egy {loadposition xxx} megoldással?

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KeszegJoe

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2018 febr. 21 22:47 #3 Írta: KeszegJoe
KeszegJoe válaszolt a következő témában: Fejléc menüpont alatti szöveges tartalom lapozása, léptetése
Köszönöm! A megrendelő aztán meggondolta magát de így valóban meg tudtam csinálni csak mire kész lett más kellett. Nagyon hasznos volt ez a leírás mert pl. ilyen lapozást még nem is csináltam nem volt rá szükség most már ezt is tudom.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!