A Joomla 3.7.1 után fájlfeltöltéskor szabálytalan vagy érvénytelen MIME-típus észlelhető hibát kapok

Több
6 éve 6 hónapja #11993 Írta: harkaly
Sziasztok! A Joomla 3.7.1 frissítése óta feltöltésnél az alábbi hibát kapom: Szabálytalan vagy érvénytelen MIME-típus észlelhető.
Mi lehet a hiba oka?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 6 hónapja #11994 Írta: Balázs
Pontosan milyen feltöltésnél?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
6 éve 6 hónapja #11996 Írta: kisgal
Szia!

A 3.7.2 frissítés megoldja.

Több
6 éve 6 hónapja #11997 Írta: jemie
Nem egészen, hiszen a méda beállításoknál meg kell nézni mik a nem engedélyezett MIME-típusok, illetve, hogy mik az engedélyezett képkiterjesztések (fájltípusok).
Nálam pl nem engedett pdf,htm és text fájlokat feltölteni.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Több
6 éve 6 hónapja #11999 Írta: csezo
Csak windows alatt él az, hogy egy file attól pdf, hogy a file vége, (amit mi kiterjesztésnek nevezünk) .pdf
A webszerverek gyakorlatilag csak linux alapú rendszerek, ahol a file tipusát a mime-typus dönti el, azaz a valós tartalma.

Ezt azonosította a 3.7.1 tévesen, ezt a hibát javították a ma kiadott 3.7.2 -ben
(meg még pár más dolgot is...)

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.

Több
6 éve 6 hónapja #12050 Írta: szerletics
Szintén belefutottam az "érvénytelen MIME típus" üzenetbe, frissítettem 3.7.2. -re, azóta újabb hibaüzenet: "Illegális MIME-típus észlelhető: image/vnd.microsoft.icon" Favicon akartam feltölteni. Megoldási javaslat?