- Köszönetek: 0
Kapcsolattartók e-mail írási felület eltünt
- Konyo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 8 hónapja #10925
Írta: Konyo
Kapcsolattartók e-mail írási felület eltünt téma létrehozva Konyo által
Hello,
Van egy joomla 3.6.4 en egy virtuemart 3-mas webshop ahol beállítottam egy kapcsolat menüpontot ahol eleinte tök jól megjelenítette az adott kapcsolat tartó adatait elérhetőségeit, és alatta közvetlenül lehetett e-mailt írni az adott kapcsolattartónak. Közben folytattam a beállításokat és valami miatt ez a közvetlen e-mail lehetőség eltűnt, csak link-ként jelenik meg az e-mail cím ami az outlookba dob. De én szeretném, hogy ne ott hanem itt az oldalon közvetlenül lehessen írni az illetőnek.
Tudnátok segíteni, hogy mit állítottam el vagy mit nem állítottam be ezzel kapcsolatban, mert már nagyon nem tudom, hogy mi lehetett.
Köszönettel előre is: KD
Van egy joomla 3.6.4 en egy virtuemart 3-mas webshop ahol beállítottam egy kapcsolat menüpontot ahol eleinte tök jól megjelenítette az adott kapcsolat tartó adatait elérhetőségeit, és alatta közvetlenül lehetett e-mailt írni az adott kapcsolattartónak. Közben folytattam a beállításokat és valami miatt ez a közvetlen e-mail lehetőség eltűnt, csak link-ként jelenik meg az e-mail cím ami az outlookba dob. De én szeretném, hogy ne ott hanem itt az oldalon közvetlenül lehessen írni az illetőnek.
Tudnátok segíteni, hogy mit állítottam el vagy mit nem állítottam be ezzel kapcsolatban, mert már nagyon nem tudom, hogy mi lehetett.
Köszönettel előre is: KD
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja #10941
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Kapcsolattartók e-mail írási felület eltünt
Esetleg egy link?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 6 éve 8 hónapja Balázs által.
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
6 éve 8 hónapja #10947
Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Kapcsolattartók e-mail írási felület eltünt
Elképzelhető, hogy kikapcsoltad az űrlap megjelenítést a kapcsolat komponensben globálisan, vagy az adott kapcsolattartónál.
- Konyo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja #10948
Írta: Konyo
Konyo válaszolt a következő témában: Kapcsolattartók e-mail írási felület eltünt
ipariautomatika.com/index.php/kapcsolat/...sed/3-hadnagy-mihaly
Itt a kapcsolat tartó megjelenítés fülekre van beállítva viszont mind 2 fülön nekem ugyan az van.
Az ürlapok mind globálisan mind a kapcsolat tartóknál a megjelenítésre vannak állítva most megnéztem mind, szóval nem értem mi lehet a baj
KD
Itt a kapcsolat tartó megjelenítés fülekre van beállítva viszont mind 2 fülön nekem ugyan az van.
Az ürlapok mind globálisan mind a kapcsolat tartóknál a megjelenítésre vannak állítva most megnéztem mind, szóval nem értem mi lehet a baj

KD
Utolsó szerkesztés: 6 éve 8 hónapja Konyo által.
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
6 éve 8 hónapja #10950
Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Kapcsolattartók e-mail írási felület eltünt
Ha nem az alap kapcsolat komponenst használod, akkor a használt kiegészítő beállításait nézd meg.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
6 éve 8 hónapja #10953
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kapcsolattartók e-mail írási felület eltünt
Igen, ez a kérdés, hogy melyiket használja, mert ha az alapot, és a füles megjelenítést állította be, akkor az a tippem, hogy akad egy másik JS-sel.