- Köszönetek: 1
facebook oldal likeolása után jelenjen meg a tartalom
- Rendy77
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 8 hónapja #8948
Írta: Rendy77
facebook oldal likeolása után jelenjen meg a tartalom téma létrehozva Rendy77 által
Szeretnék az oldalamra egy olyan kiegészítőt, hogy adott cikkeket csak akkor láthassanak a látogatók ha likeolják a fb oldalamat. Van ilyenre valakinek ötlete? Sajnos nem találtam semmi használhatót. :blink:
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
7 éve 8 hónapja #8949
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: facebook oldal likeolása után jelenjen meg a tartalom
Szerény véleményem szerint ezt a lájkvadász módszert felejtsd el, ha nem akarsz közutálatnak örvendeni a fészbúkon. Maga a FB sem díjazza ezt.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 8 hónapja #8956
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: facebook oldal likeolása után jelenjen meg a tartalom
Én is úgy tudom, hogy kitiltás jár már az ilyen magatartásért, de akit esetleg érdekel akkor a "facebook like gate" kulcsszavakra keressen. Elérhető, kész bővítményről nem jelenleg nem tudok.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu