Kérdés Telepítés után csak a címlap működik

Több
2014 ápr. 29 15:07 #1 Írta: bigzso
bigzso létrehozta a témát: Telepítés után csak a címlap működik
Hali!

Tiszta alap telepítés után csak a címlapon található cikkek olvashatók, ha almappára hivatkozik a joomla (pl. ../content/), akkor 404-es hibát dob a szerver. Biztos, hogy valami nincs engedélyezve a szerveren. Az adminnak mit írjak, hol keresse a hibát?

Előre is köszi.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 ápr. 29 17:28 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a témára: Telepítés után csak a címlap működik
Be lett kapcsolva a keresőoptimalizálási funkció a htacess.txt átnevezése nélkül?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 ápr. 29 21:59 #3 Írta: bigzso
bigzso válaszolt a témára: Telepítés után csak a címlap működik
Szia!
Nem, ezt már régóta nem játszom el. :)))
A teljesen frissen feltelepített rendszer (semmihez sem nyúlok) telepítőjéből kilépve, meg szeretném nyitni a sample adatokkal feltöltött honlap egyik almenüjét, és már jön is a hiba.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 ápr. 29 23:50 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a témára: Telepítés után csak a címlap működik
Ha kézzel hozol létre valamilyen menüpontot, az is 404-re fut?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!