question-circle {loadposition} nem működik

Több
2017 jún. 17 17:04 #1 Írta: jemie
{loadposition} nem működik téma létrehozva jemie által
Miért van az, hogy a {loadposition} csak a szöveget írja ki de nem tölt be sem pozíciót sem modult a {loadposition} és {loadmodule} parancsokra?
Természetesen a modulok betöltése be van kapcsolva.
J 3.7.2 -JCE editor

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 jún. 19 17:10 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: {loadposition} nem működik
Ez a beépített Joomla! funkció?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 jún. 19 17:50 #3 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: {loadposition} nem működik
Igen az, semmi extra.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 jún. 23 11:12 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: {loadposition} nem működik
Sajnos én nem használom, én nincs is időm kitesztelni. Ha minden kötél szakad akkor a Modules Anywhere egy próbát érhet.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!