Kérdés Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok

Több
2012 jún. 06 19:58 #1 Írta: Deer
Deer létrehozta a témát: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Szia!

Addig jutottam a leírás alapján, hogy kint van a nyelvválasztó, de ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok.

Hol ronthattam el?

Előre is köszi!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 jún. 06 20:19 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a témára: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Végighaladtál a leíráson pontról-pontra? Linket tudsz adni?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 jún. 07 08:53 #3 Írta: Deer
Deer válaszolt a témára: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Igyekeztem pontosan követni.
link: agriainfo.hu/termal

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 jún. 07 10:50 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a témára: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Valószínűleg valamelyik lépést kimaradt. Érdemes esetleg még egyszer végigfutni a leíráson, ellenőrizni a beállításokat még egyszer pl. Rendszer - Nyelvszűrő be legyen kapcsolva stb. Ha nem sikerül, akkor küldj egy PÜ-t és megnézem mi lehet a gond.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 jún. 07 11:06 - 2012 jún. 07 11:20 #5 Írta: Deer
Deer válaszolt a témára: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Szia!

Köszönöm a választ!

Közben "Globális beállítások" - "Keresőbarát URL-címek"-et kikapcsoltam, így működik.

Próbálkoztam tovább:
"Keresőbarát URL-címek"-et visszakapcsoltam, "Az URL-átírás használata"-t bekapcsoltam, és átírtam a htaccess.txt-t ".htaccess"-re, merthogy apache-on fut az oldal.

Így működik minden SEO-friendly URL-ekkel is!


Még egyszer nagyon köszönöm a választ, és a cikket is természetesen! Nagyon jó cikk, teljesen érthető, nincs túlbonyolítva, mint azok, amiket ez előtt olvastam.
Utolsó szerkesztés: 2012 jún. 07 11:20 Írta: Deer.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 jún. 07 11:22 #6 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a témára: Ha rákattintok az angol zászlóra, "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" hibát kapok
Az a lényeg, hogy sikerült.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!