question-circle A főoldalra menüpontra kattintva mindig visszalép magyar nyelvre...

  • csicsa55
  • csicsa55 profilkép
  • Nem elérhető
  • Joomla rajongó
  • Joomla rajongó
  • Mivan Ottó? Mi a mottó? M(olnár)Ottó
Több
2015 márc. 24 23:13 - 2015 márc. 24 23:13 #11 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: A főoldalra menüpontra kattintva mindig visszalép magyar nyelvre...

Bingo! Itt a megoldás. 5*!

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot


:D
Utolsó szerkesztés: 2015 márc. 24 23:13 csicsa55 által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 márc. 25 18:55 #12 Írta: nykodesign
nykodesign válaszolt a következő témában: A főoldalra menüpontra kattintva mindig visszalép magyar nyelvre...
A nyelvszűrőnél minden beállítás RENDBEN VAN!
Minden nyelnek külön menüje van és minden menünek van egy főmenüpont - EZ IS OK
Megfelelő mindenhol a nyelv és a párosítások is... cikkek is rendben vannak, modulok is külön megfelelő nyelvekhez... - de ezzel nem is lehet gond, mert ha pl. olyan menüpontot állítok alapértelmezettre, amely mondjuk egy adott cikket nyit meg, akkor is ugyan ez a probléma áll fenn az alapértelmezett menüponttal...
Utótag hozzáadása az URL-címhez... kétszer szerepel a mondatodban - ez amúgy szintén NEM-re van, itt még nálam az Unicode Alias-ok ami NEM

Szóval én elvesztettem a fonalat... mert látszólag minden 0K, a probléma viszont fenn áll továbbra is...

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

  • csicsa55
  • csicsa55 profilkép
  • Nem elérhető
  • Joomla rajongó
  • Joomla rajongó
  • Mivan Ottó? Mi a mottó? M(olnár)Ottó
Több
2015 márc. 25 19:01 #13 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: A főoldalra menüpontra kattintva mindig visszalép magyar nyelvre...
Bakker! Tényleg.

Az oldalcímek tartalmazzák a webhely nevét akart lenni az egyik.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 márc. 25 19:05 #14 Írta: nykodesign
nykodesign válaszolt a következő témában: A főoldalra menüpontra kattintva mindig visszalép magyar nyelvre...
Hát az nálam Igen... de köze nincs hozzá...

Szóval már most fogalmam sincsen mi a hiba... azért ha meglesz megírom! Mert így vagy elfogadja a böngésző, hogy vissza tér a főmenüvel magyarra, vagy elfogadom hogy ott a /hu - de én egyiket se fogadom el :dry: :unsure: úgy is megtalálom!!! :P

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!