file Alap Joomla tartalomra linkelő eseménynaptár

Több
2012 ápr. 08 22:20 - 2012 ápr. 09 01:28 #1 Írta: coilevi
Alap Joomla tartalomra linkelő eseménynaptár téma létrehozva coilevi által
Egy olyan eseménynaptár modulról álmodom, ami az egyes dátumokat nem saját komponensben létrehozott eseményekre, hanem sima Joomla cikkekre linkeli. Pl. van hozzá vagy egy rövid kód (content plugin) vagy egy button plugin, amivel azt be lehet illeszteni a cikkbe, és automatikusan bekerül a naptár modulba az adott cikk, mint esemény. Találkozott valaki ilyennel?

Vagy akár csak egy sima modul is jó lenne, aminek az egyes napjaira bármit könnyen rá lehet linkelni (tehát nem HTML-ként szerkeszthető, hanem a sima júzer által is könnyen használható).

Azért lenne ilyenre szükségem, mert az egyik oldalon "Hírek, események" a blogformátumú kezdőoldal. Tehát vegyesen lennének sima hírek is, meg események is meghirdetve. Tehát nem szeretném különválasztani a kettőt egymástól, hanem a publikálás dátuma alapján szeretném, hogy ezek a hírek/események megjelenjenek egymás után. Két komponens elemeit viszont nem tudom vegyíteni egymással dátum szerint.
Utolsó szerkesztés: 2012 ápr. 09 01:28 coilevi által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 júl. 05 18:58 #2 Írta: adam
adam válaszolt a következő témában: Alap Joomla tartalomra linkelő eseménynaptár
Van e ilyen készen? Nem tudom. De van néhány gondolat a fejemben, amivel tovább lehet álmodozni:
pl cikkekbe beilleszted {naptar 2012-06-10} //ide persze kell egy tartalmi beépülő ami megjelenítéskor ezt eltünteti, de netán egy sima sablon felülírással is megoldható.
Aztán a modulunk lekérdezi egy LIKE %{naptar 2012-06% segítségével, hogy pl abban a hónapban találunk e cikket. Ha találtunk akkor azt már nem is olyan nehéz a naphoz kötni, illetve visszalinkelni a napról a cikkre.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!