× Kereskedelmi és bolt bővítmények

check Virtuemart - Hogy lehet beállítani úgy egy kedvezményt, hogy az ne kerüljön bele az általánosan használt számítási szabályok közé?

Több
2014 jan. 14 15:50 #1 Írta: sanya93
És még egy kérdés ehhez,hogy lehet beállítani azt hogy "ne alkalmazzon számítási szabályokat" mert most alapértelmezetten minden terméknél az van " alkalmazza az általános szabályokat" és ha létrehozok egy x % kedvezmény azt beállítom egy terméknél ekkor az összes többi termékre is ezt alkalmazza mert " alkalmazza az általános szabályokat" van beállítva.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 máj. 06 13:52 #2 Írta: sanya93
Erre a beállításra még mindíg keresem a választ, köszi

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 máj. 06 21:10 #3 Írta: sanya93
Utánanéztem angol fórumokon és azt a megoldást ajánlják, hogy: Most a példában 20 és 30 % kedvezményt akarunk egy egy termékre tenni. Készíteni kell egy egy kategóriát pl 20% nevűt de nem kell közzétenni maradhat visszavonva. Ezután megyünk az Adók és számítási szabályok-hoz ahol létrehozzuk a %-os kedvezményt az adók utáni ármódositóval , megadjuk a -% és megadjuk hogy ez 20 és ugyanitt még megadjuk hogy az elöb létrehozott kategóriához (a 20% kategóriához) rendeljük, kész mentés. Ezután az adott terméket amelyiket 20 % kedvezménnyel akarjuk adni azt pluszba még a 20% kategóriához is hozzárendeljük. kész ennyi

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 máj. 07 10:00 #4 Írta: Balázs
He-he, azért nem olyan egyszerű ez. :) Állítólag az új verziókban átgondoltabb adóbeállítások lesznek. Most ezt nem tudom, hogy a 2.6-től vagy csak a 3.0-tól.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!