Fontos Nem jelenik meg az újonnan létrehozott menüpont tartalma

Több
2015 szept. 20 12:16 #1 Írta: eriaszto
eriaszto létrehozta a témát: Nem jelenik meg az újonnan létrehozott menüpont tartalma
Adott egy Joomla 3, Virtuemart 3, fizetős sablon oldal. Több hete megy a fejlesztés, mindeddig jól működött, most szeretnék létrehozni egy menüpontot ami egy cikkre vagy bármire (bővítmények menüpontjai) mutat az alábbi hibát dobja fel.
Calendar.setup:
Nothing to setup (no fields found). Please check your code

Az oldal a sablon szerint megjelenik, de üres tartalommal. Hogyha a sablon index.php fájlában elhelyezem az alábbi sort " <jdoc:include type="component" />" akkor szétesve, de megjelenik a kívánt tartalom. Pl. Ugyan ez a hiba, amikor a Virtuemart-nak egy menüpont típusára szeretnék hivatkozni, pl. megrendelések listájára hivatkozom. A szép az egészben, hogy 3hete még működött minden szépen, de azóta alakítgattam az oldalt, ötletem sincsen hol lett eltolva a dolog. Szerver oldali biztonsági mentés van a működőképes időszakra, de ott még szinte kezdeti minden állapot…

Esetleg van valakinek ötlete? Köszönöm!
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 szept. 21 15:23 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a témára: Nem jelenik meg az újonnan létrehozott menüpont tartalma
Ha a sablon html mappájában felülírod a com_content mappát, akkor mit mutat?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 szept. 21 19:28 #3 Írta: eriaszto
eriaszto válaszolt a témára: Nem jelenik meg az újonnan létrehozott menüpont tartalma
Ugyan úgy semmit, pedig felülírtam egy régebben még működő mentéssel. A dátum probléma már nem zavar annyira, mert közben rájöttem, hogy azt egy rossz pozícióban levő DIV okozza és arra kattintok a valódi link helyett. - Úgyhogy továbbra sem jelenít meg tartalmat. Érdekes viszont, hogyha nem új menüpontot hozok létre, hanem egy meglévőnek írom át az útvonalát, úgy működik.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 szept. 25 22:30 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a témára: Nem jelenik meg az újonnan létrehozott menüpont tartalma
Előfordulhat egyes esetekben, hogy hibásan generálódik ki az elérés útja egy menüpont esetén ilyenkor célszerű a Menükezelőben kijelölni az adott menüpontot és az Újraépítés funkcióval újra kigeneráltatni az elérést.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 okt. 02 09:43 #5 Írta: eriaszto
eriaszto válaszolt a témára: Nem jelenik meg az újonnan létrehozott menüpont tartalma
Nem segít sajnos. De most vettem észre, hogy változott a főoldalon menüben elhelyezett VirtueMart kategória linkem elérési útvonala, most már azok sem jönnek be...

Példa:

Ilyen volt - tökéletes
/index.php/online-store/biztonsagtechnika

Ilyen most - üres oldal jön be sablonnal
/index.php/component/virtuemart/view/category/virtuemart_category_id/307

Egyszerűen nem értem, hogy melyik beállítás vagy mi "vezérli" ezeket.... Találkoztál már ilyennel?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!