file Képek és galériák

Több
2014 jan. 30 11:13 #1 Írta: Micimackó
Képek és galériák téma létrehozva Micimackó által
Sziasztok!
Hogy, illetve milyen kiegészítőkkel szokás Joomlában egy bejegyzésbe képet tenni?
Szeretném, ha képméret valamelyest dinamikus lenne - pl legalább 2-3-4 képméret közül választana a felhasználó kijelző felbontásához képet. Mondjuk telefonon nem töltené be a 700px széleset. Ezt tovább bonyolítva, jó lenne, ha galéria is lenne egyben. Egy kép a bejegyzésben és jobb-baloldalt nyilakkal lehetne lépkedni.
Ezt nézegettem , de nem sikerült flickr-es set-et, azaz albumot kiválasztani, csak a teljes folyamot, ami bosszantó és szerintem a képméretet sem igazítja a Joomla változó szélességéhez. Ja, igen, külső megoldás is érdekel.

Lehet, hogy rossz kategóriát választottam, bocsánat. De igazából mivel nem konkrét modulra kérdeztem rá, sőt külső dolog is szóba jöhet - ezért az általánost választottam.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 jan. 30 16:25 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Képek és galériák
Dinamikus átméretezést magának a sablonnak is támogatnia kell. Képet egyszerűen be tudsz szúrni cikkbe is. Itt láthatsz egy példát a szélességkövetésre (reszponzivitásra): joomla32.cloudaccess.net

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!